31.05.2022

Last info – Bungalup 2022

Lieve Bungaluppers, nu nog maar 1 nachtje slapen en dan is het zover. Voelen jullie ook al een lichte opwinding? Wij kunnen niet wachten lieve bluppers. Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we hier alle belangrijke informatie even op een rijtje gezet. Lees deze mail goed, dit helpt ons en jullie enorm om alles soepel te laten verlopen.

 

LOCATIE
Bungalup vindt dit jaar plaats op twee verschillende parken, Walibi Village en EuroParcs Zuiderzee. De incheck is op Walibi Village, daar moeten alle bezoekers zich dus verzamelen. Vanaf daar worden de EuroParcs bewoners met een pendelbus naar hun bungalow gebracht. Iedereen navigeert naar Spijkweg 30, Biddinghuizen. BORG FORMULIER

Bijgevoegd het huishoudelijk regelement en het borgformulier van Europarcs en Walibi Village dat geldt op het moment dat je een huisje hebt geboekt. Bij aankomst in het park wordt je gevraagd bijgevoegd borgformulier ingevuld in te leveren. Doe dit alsjeblieft van tevoren, dat scheelt een hoop tijd bij het inchecken! Print thuis uit en teken dit alvast en overhandig bij de incheck aan ons. Zo ben je sneller ingecheckt, kun je sneller naar je huisje en kun je sneller feesten. Win win situatie!

DOWNLOAD HET BORG FORMULIER HIER

Waar dit formulier vooral op neerkomt is dat we er vanuit moeten kunnen gaan dat je je huisje netjes en op orde houdt, want anders mogen we volgend jaar niet terugkomen. Bovendien zullen de kosten door schade aan de persoon die geboekt heeft persoonlijk in rekening worden gebracht. Behandel het huisje dus met liefde, sluit het af als je het verlaat, ruim het netjes op en laat het in goede staat achter.

BORG
De borg moet voor aanvang zijn betaald. Nog steeds niet gedaan? Doe het dan nu snel! Alle informatie over de borg heb je in de mail ontvangen.

INCHECKEN
Op het Walibi Village parkeerterrein kan je vanaf vrijdag 15.00 uur inchecken. De hoofdboeker moet het bungalow ticket laten scannen. De hoofdboeker houdt zijn/haar ID paraat, deze wordt gecheckt! Onthoud goed je huisnummer, want je moet bij de juiste check-in in de rij staan. Na het scannen van het ticket ontvang je een envelop met met de bandjes + huissleutel + recycle tokens. Bewaar deze goed! De hoofdboeker ontvangt de bandjes van alle bungalow bewoners. Houd je bandje alle dagen om, want alleen met het bandje kom je dit weekend alle areas, de verschillende parken en het zwembad in. En geloof ons, je wilt niks missen.


AUTOVRIJ

Bunga = autovrij! Je kunt niet met je auto naar het huisje rijden om spullen uit te laden. Iedereen parkeert bij Walibi Village. Navigeer naar  Spijkweg 30, Biddinghuizen. Vanaf daar kan iedereen op Walibi te voet naar het huisje. Alle Europarcs bungalow bewoners nemen de pendelbus naar Europarcs Zuiderzee. Vanaf daar helpt het team van Fuze Tea jullie je naar de bungalows te verplaatsen met een hele gezellige verrassing. Ook al je spullen kunnen met de bagage drop-off worden meegenomen!

 

PENDELBUS
Er rijdt 24/7 een pendelbus tussen de twee parken. Het is alleen mogelijk om door middel van deze pendelbus van park naar park te gaan. Ga absoluut niet zelf over de weg lopen/fietsen/kruipen. Overigens is de pendelbus ook een stuk gezelliger, het team van club 7 alles geven bouwt namelijk iedere twee minuten een groot feestje in de bus!TICKETS
Alle hoofdboekers hebben een bungalow ticket ontvangen. Dit is het enige ticket dat gescand zal worden. Losse entreetickets zijn dus niet nodig en niet geldig. Alleen het hoofdboeker ticket moet op de juiste naam staan.

MUNTEN
We werken met munten. Op beide parken zijn genoeg automaten om je munten te kopen. Bij alle barren en foodtrucks kan alleen met deze munten betaald worden. Het evenement is geheel cash-less. Behalve de Spar, hier kun je wel gewoon pinnen.

FOOD
Zorg goed voor jezelf en je mede-bluppers en vergeet niet te genieten van een lekker ontbijtje, stevige lunch of heerlijk hapje na het feesten. We hebben op beide parken verschillende foodtrucks staan die wat lekkers aanbieden. Op EuroParcs hebben we ook een Spar die de normale. supermarkt producten aanbiedt. Geen zin om in de ochtend je bed uit te komen? Bestel dan een heerlijke pizza ontbijt! Heer-lijk. Informatie over de pizzeria krijg je op het park!

 

 

BUNGALOW FACILITEITEN
Europarcs: beddengoed – gasfornuis – oven – wifi – vaatwasser – koelkast – aantal vuilniszakken – vaatwasblokjes – koffiezetapparaat – wifi (wachtwoord staat in de meterkast) – geen handdoeken.
Walibi*: beddengoed – gasfornuis – magnetron – wifi – vaatwasser – koelkast – vriezer – aantal vuilniszakken – vaatwasblokjes – koffiezetapparaat – wifi – geen handdoeken.
* Heb je een Flexhotel? Lees dan hier even jouw faciliteiten.BEKERMUNTEN
We werken met een statiegeld systeem. In de welkomstenvelop vind je een bekermunt, deze lever je in bij de barren bij je eesrte drankje. Als je een nieuw drankje haalt, lever je je oude beker in. Wil je even dansen zonder lege beker in je hand? Dan kun je hem bij de bar inleveren in ruil voor een nieuwe bekreunt. Wij <3 duurzaamheid.

SLECHT TER BEEN?
Stuur even een mailtje naar info@bungalup.nl. Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

PLAN JE REIS
Plan je reis op https://www.bereikbaarbungalup.nl/.

KISS & RIDE
Kom je niet zelf met de auto maar heb je de luxe dat je wordt gebracht en gehaald? Voor alle lieve mensen die jullie brengen/halen of de taxi’s kun je ook navigeren naar Spijkweg 30, Biddinghuizen.

OPENBAAR VERVOER
Er rijden geen bussen naar het Walibi terrein. Neem de trein naar Harderwijk en pak vanaf daar de taxi naar Spijkweg 30, Biddinghuizen. Er is geen mogelijkheid om met de bus naar het terrein te komen.

ELEKTRISCHE AUTO
Heb je een elektrische auto? Bij Walibi Holland laad je hem op tijdens je bezoek. Op het parkeerterrein zijn twintig laadpalen aanwezig.  De oplaadpalen zijn niet van te voren te reserveren. De laadpalen vind je door op het parkeerterrein de borden ‘Opladen’ te volgen.

UITCHECKEN
Alle bungalows moeten op maandag 14 november vóór 10.00 uur uitgecheckt zijn.

TOT VRIJDAG LIEVE BLUPPERS, WE ZIJN ER KLAAR VOOR!

Liefs,
Bungalup

Terug naar overzicht