FAQ

ALGEMENE INFO

Datum en tijd

De datum van Bungalup 2022 is bekend!
vrijdag 11 november 15.00 uur t/m maandag 14 november 10.00 uur

Adres

Europarcs Zuiderzee – Spijkweg 15, Biddinghuizen
Walibi Village – Cerespark 2, Biddinghuizen

Minimumleeftijd

Voor Bungalup geldt een mimimum leeftijd van 23 jaar.

BEREIKBAARHEID

Parkeren

Meer informatie hierover volgt. 

EVENT INFO

Locaties

Bungalup 2022 vindt plaats op twee parken die op twee minuten rijden van elkaar liggen. Feesten doe je ook dit jaar in het Bizniz Center, de Action Factory, Saffraan of de Hamilton’s en daar komen dit jaar de Wet ’n Wild, Het Schip en de Beach Club bij. Genoeg plekken om los te gaan dus! De feesten vinden plaats verspreid over beide parken.

Faciliteiten

Het park beschikt over een restaurant en supermarkt. Meer informatie over openingstijden volgt.

Pendelbus

Er rijdt 24/7 een party pendelbus tussen de twee parken, dus je hoeft niet bang te zijn dat je ’s nachts niet thuiskomt (tenzij je natuurlijk bij je nieuwe buren blijft logeren).

Tokens

Meer informatie hierover volgt.

Lockers

Meer informatie hierover volgt.

Afterparties

Het Schip blijft open tot in de late (of vroege) uurtjes (het is maar net hoe je het bekijkt), dus daarom is het niet toegestaan om zelf versterkt geluid mee te nemen naar je bungalow, tenzij je hier afspraken over hebt gemaakt met team Bungalup. We moeten natuurlijk ook een beetje aan onze buurtjes denken.

Eten en drinken

Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar je bungalow, het is echter niet toegestaan om dit mee te nemen naar de party locaties. Maar daar zijn uiteraard barren die je nat houden!

TICKET INFO

Kaartverkoop

Bungalup is uitverkocht.

Huisnummers

Je huisnummer wordt later toegewezen. Hier ontvang je een aparte mail over.

Personalisatie

Het is verplicht om van elke bungalow bewoner de naam, mailadres en geboortedatum door te geven. Bij het ophalen van je bandje is het verplicht je ID te laten zien.

GESPREID BETALEN

Het is bij Paylogic mogelijk om je bungalow in termijnen te betalen.

Ticket verkopen

Een bungalow kan niet bij ons geretourneerd worden en het is ook niet mogelijk om deze via een partij als Ticketswap of Marktplaats te verkopen, dus bedenk goed wat je boekt. Ben je uiteindelijk verhinderd, kun je via Paylogic je bungalow op naam overzetten als je een vervangende partystarter hebt gevonden die in jouw plaats wil gaan. Je betaalt € 10 per persoon aan naam ticket transfer fee.